facebook_pixel
Rogue Legacy har fått sin första uppdatering på fyra år!

Rogue Legacy har fått sin första uppdatering på fyra år!

Cellar Door Games roguelite-plattformare Rogue Legacy släpptes sommaren 2013, och har nu fått sin allra första uppdatering på fyra år för att fira spelets femårsjubileum. Det är inte en särskilt stor sådan (du kan kolla in innehållsförteckningen här) men några roliga nyheter bjuds vi på ändå.

För det första har spelet (äntligen) fått stöd för cloud saves, så att du kan spela samma omgång på flera olika datorer. Vidare har man också lagt till två nya traits, specifika åkommor som din karaktär dras med, som slumpas fram varje gång du inleder ett nytt försök. Det handlar om prosopagnosia (“oförmogan att komma ihåg ansikten”) och clonus, en muskeldragning som ger uttryck i form av regelbundna skakningar från handkontrollen. Om du inte spelar med handkontroll, däremot, gläder det dig förmodligen att man äntligen kan rebinda musknapparna (något som enligt Cellar Door Games har efterfrågats exakt 2207 gånger).

Här är den gamla lanseringstrailern för Rogue Legacy från 2013.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar