facebook_pixel
Retromys: 51 DOS-intron under 130 minuter!

Retromys: 51 DOS-intron under 130 minuter!

Jag vet inte med er, men ibland vill jag bara bada i nostalgi, och övertyga mig själv om att allt faktiskt var bättre förr. Och om din specifika nostalgi väcks av DOS-spel från första halvan av 90-talet så är det bara att boka upp resten av kvällen genom att streckkolla videon här nedan!

Under 130 minuter har nämligen Youtube-användaren Einokeino303 klippt ihop intron från 51 olika, mer eller mindre klassiska DOS-spel. Han har också snickrat ihop en innehållsförteckning (i videobeskrivningen) med behändiga tidskoder, så om du vill kolla in The Terminater: Rampage från 1993 och absolut inget annat så kan du göra det. Övriga titlar som står till buds är Eye of the Beholder med uppföljare, Prince of Persia-spelen, Monkey Island och Monkey Island 2, System Shock, Warcraft: Orcs & Humans, Flashback och Frontier: Elite 2. Mums!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar