facebook_pixel
Remnant: From the Ashes är ny co-op-skjutare av Darksiders 3-studion

Remnant: From the Ashes är ny co-op-skjutare av Darksiders 3-studion

Texas-baserade Gunfire Games har en hel del järn i elden just nu. Man kommer släppa Darksiders 3 tillsammans med THQ Nordic den 27 november (kolla in den nya trailern!) och nu har man också debuterat Remnant: From the Ashes, en ny co-op-skjuare med planerad release under 2019.

Den här gången är det dock inte THQ Nordic som agerar utgivare, utan snarare Perfect Wold Entertainment, som haft ett rejält motigt år med nedläggningar av både Gigantic-utvecklarna Motiga och Torchlight-studion Runic Games. Av premiärtrailern att döma har ändå Remnant: From the Ashes fått den finansiella uppmärksamhet det behöver (men kunde de verkligen inte komma på en bättre titel, som man inte glömmer bort omedelbart?) och vi kan bland annat förvänta oss ett postapokalyptiskt jordklot, varelser från andra dimensioner, dynamiskt genererade nivåer, crafting och karaktärskustomisering. Ytterligare information finns på den officiella hemsidan.

Här är debuttrailern för Remnant: From the Ashes.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar