facebook_pixel
Presentationen av Rocksteadys nästa spel dröjer ett tag ännu

Presentationen av Rocksteadys nästa spel dröjer ett tag ännu

Jag vet inte med er, men åtminstone jag räknade lite halvt med att det nya spelet av Batman: Arkham-studion Rocksteady skulle ha avslöjats under E3-mässan för en månad sedan. Så blev icke fallet, och Rocksteady kommer inte närvara under Comic Con i San Diego heller.

Så säger Jamie Walker, studio director för och medgrundare av Rocksteady Games, via hans Twitter-konto. “Vi skulle verkligen vilja vara där, men vi kommer inte vara redo att prata om vår nästa spel på ett tag ännu” säger han. “Ni kommer få veta när det är dags”. Det har faktiskt redan gått tre år sedan lanseringen av Rocksteadys senaste titel Batman: Arkham Knight, så frågan när deras nästa spel kommer är mer än befogad, och vi kan nog räkna med att det kommer vara nästintill klart när det väl presenteras.

Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hoppas på, men nog är det väl på tiden att vi till slut får ett riktigt bra Superman-spel? Ett Turtles-spel i Arkham-stil vore även det välkommet. Här är Jamie Walkers tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar