facebook_pixel
Pillars of Eternity 2-expansionen Beast of Winter släpps den 2 augusti

Pillars of Eternity 2-expansionen Beast of Winter släpps den 2 augusti

Pillars of Eternity 2: Deadfire är bra. Riktigt, riktigt bra till och med, och Joakim Kilmans 92 procent (recension) gör att vi utan tvekan kan utnämna det saltstänkta äventyret till det allra bästa pc-spelet hittills under 2018. Och nu närmar sig den första expansionen Beast of Winter!

Här nedan ser du den allra första teasertrailern för Pillars of Eternity 2: Deadfire – Beast of Winter. Berättelsen kommer kretsa kring, du gissade rätt, Beast of Winter, en till synes gudalik varelse som tar spelaren och dennes vänner till de sydligaste delarna av Deadfire-arkipelagen, där det tydligen är rätt snöigt och jobbigt (lite som Sydpolen, antar vi, så vi blir besvikna om vi inte får åtminstone en pingvinkompanjon!).

Beast of Winter släpps den 2 augusti och rullas ut tillsammans med version 2.0 av Pillars of Eternity 2, som bland annat kommer lägga till “nya utmaningslägen” och ett gratis mini-dlc som lägger till handelsskeppet The Deck of Many Things, som säljer mystiska och magiska objekt. Beast of Winter är den första av tre utlovade expansioner till Pillars of Eternity 2, och du får tillgång till alla tre genom spelets 25 euro tunga season pass.

Här är den första teasertrailern för Pillars of Eternity 2: Deadfire – Beast of Winter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar