facebook_pixel
Onlineskjutaren Defiance har återuppstått som Defiance 2050

Onlineskjutaren Defiance har återuppstått som Defiance 2050

Onlineskjutaren Defiance lanserades ursprungligen våren 2013. Tv-serien som spelet baserades på lades ner under 2015 efter dess tredje säsong, men spelet levde vidare och har nu återfötts i och med free-to-play-remaken Defiance 2050, som ska vara “mer storskaligt” och “mer modernt” än originalet.

Defiance 2050 lanserades via Steam under gårdagen, men har hittills inte fått ett särskilt fint mottagande alls, med 207 “mestadels negativa” användarrecensioner. Precis som alltid när det handlar om nylanserade onlinespel är de flesta klagomålen tekniska, med “lagg som gör spelet nästan ospelbart”, “buggiga quests” och “serverkrascher”. Men en allmän åsikt tycks också vara att för lite har hänt sedan originalspelet, och att det fortfarande har “samma problem som sist”. Med andra ord knappast något för dig som tröttnade på originalet, men kanske värt att kolla in för dig som är obekant med spelet (i alla fall när de värsta tekniska problemen fixats).

Här är lanseringstrailern för Defiance 2050.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar