facebook_pixel
Officiellt: Darksiders 3 släpps den 27 november

Officiellt: Darksiders 3 släpps den 27 november

Hips don’t lie och ej heller lanseringsdatum som läckt via Microsoft-butiken: precis som bevisen antydde under gårdagen så kommer Darksiders 3 släppas redan i höst, den 27 november, och utannonseringen till ära har THQ Nordic även avslöjat två feta samlarutgåvor av actionäventyret!

Det rör sig om den 150 dollar(!) tunga Collector’s Edition och den 400 dollar(!!) dyra Apocalypse Edition, och om du undrar vad i helvete det är som kostar så mycket så urbota mycket kan nog en stor del av prislappen skyllas på de till synes rejält välgjorda samlarfigurerna, en i Collector’s Edition (Darksiders 3-huvudrollen Fury) och fyra i Apocalypse Edition (Fury, War, Death och Vulgrim). Darksiders 3 har även fått en produktsida på Steam där du kan läsa mer om spelet och botanisera bland en rad färska skärmdumpar.

Här är trailers för Collector’s Edition och Apocalypse Edition av Darkisders 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar