facebook_pixel
Ny Two Point Hospital-video visar upp hemsökt sjukhus!

Ny Two Point Hospital-video visar upp hemsökt sjukhus!

I januari avslöjade Sega och Two Point Studios sitt Two Point Hospital, en sorts spirituell uppföljare till gamla goda Theme Hospital från 1997. Liksom sin inspirationskälla är Two Point Hospital inte ett superseriöst spel, och patienterna lider av mängder av lustiga åkommor.

I den nya videon här nedan (baserad på vad Two Point Studios visade från sitt spel under E3-mässan) berättar Lauran och Craig om Mock Star-sjukdomen, som övertygar den drabbade om att han eller hon är en rockstjärnekändis (gissa vem i det här fallet!). Men det visar sig också att sjukhuset råkar vara hemsökt av spöken (jobbigt när det händer) vilket leder till att man måste ta fastighetsskötare ur arbete för en snabbutbildning i hur man fångar de illvilliga gastarna (med en portabel dammsugare, visar det sig).

Two Point Hospital är planerat för release någon gång i höst. Här är den nya videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar