facebook_pixel
Ny trailer inför Dead Cells early access-uttåg

Ny trailer inför Dead Cells early access-uttåg

Förra våren lanserades det medtroidvania-doftande Dead Cells i early access via Steam. Mottagandet har varit och fortsätter vara “väldigt positivt”, och nu har utvecklarna Motion Twin preciserat det tidigare lanseringsfönstret med ett exakt datum: Dead Cells släpps den 7 augusti.

Utannonseringen till ära har Dead Cells också fått en ny trailer som du kan kolla in här nedan. Motion Twin försäkrar dock oss om att Dead Cells-resan inte kommer ta slut bara för att spelet når version 1.0, utan man “jobbar fortfarande på nytt innehåll, och som vi lovat tidigare kommer vi hänge oss till att förbättra moddstödet”. Det kommer även fysiska utgåvor av både Dead Cells och dess soundrack (på vinyl), och du kan förbeställa dem här och här (vilket faktiskt är rekommenderat den här gången, eftersom antalet utgåvor är begränsat på riktigt).

Här är den nya trailern för Dead Cells.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar