facebook_pixel
Ny och matig We Happy Few-trailer inför early access-uttåget

Ny och matig We Happy Few-trailer inför early access-uttåget

Förra helgen skrev vi om We Happy Fews dramatiska genrebyte. Compulsion Games spel är inte längre en roguelike-sandlåda, utan ett berättelsedrivet actionäventyr i Bioshock-stil, med rejält nedtonade överlevnadsinslag, något som understryks av den nya trailern här nedan.

Under hela fem och en halv minuter presenteras vi för We Happy Fews absurda värld. Den obligatoriska drogen “joy” är fortfarande i fokus, och spelaren tar rollen som en “downer”, en drogvägrare som vägrar rätta sig i ledet och istället gör uppror mot det förtryckande 1960-tals-doftande retrofuturistiska England. Man kan samla material för att tillverka vapen, smyga förbi fienderna istället för att konfrontera dem, och manipulera diverse säkerhetssystem för att vända dem mot sina forna herrar. Allt sammantaget en rejält imponerande trailer, så det ska bli intressant att se om We Happy Few lyckas bättre med sitt andra liv än sitt första.

We Happy Few lämnar early access den 10 augusti. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar