facebook_pixel
Ny Darksiders 3-trailer visar upp Furys eldfängda hår!

Ny Darksiders 3-trailer visar upp Furys eldfängda hår!

Den senaste veckan har vi skrivit flitigt om actionäventyret Darksiders 3. I måndags läckte ett releasedatum via Microsoft-butiken (den 27 november) som följande dag bekräftades officiellt, tillsammans med avtäckandet av två påkostade samlarutgåvor. Nu har vi också fått en helt ny trailer!

Jag var kritisk till de första spelsekvenserna av Darksiders 3 när det begav sig, men nu har spelet sannerligen börjat arta sig rejält. I trailern här nedan visar den nya huvudrollsinnehavaren Fury upp sina silkeslena men kraftfulla animationer, tillsammans med en eldfängd frisyr som vi antar tillåter ännu mer förödande attacker. Furys uppdrag är att besegra de sju dödssynderna, och precis som fallet var med originalet kommer spelet äga rum på ett överväxt jordklot, där Fury måste resa genom olika miljöer, lösa pussel och besegra enorma fiender.

Här är den nya trailern för Darksiders 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar