facebook_pixel
Monster Hunter: Worlds släppdatum annonseras… imorgon

Monster Hunter: Worlds släppdatum annonseras… imorgon

Här på PC Gamer har vi väntat länge på Monster Hunter: World. Fram tills nu har vi dock fått gå på lösa löften, som att spelet ska släppas i “höst”. Nu vet vi dock snart när vi pc-spelare kan jaga monster och ha katt-kompisar som sidekicks.

Capcom har nämligen annonserat att de kommer att annonsera Monster Hunter: Worlds släppdatum på måndag – alltså imorgon. Vi kommer då också få reda på vilka specs det är som gäller, samt vilka distributionsplattformar spelet kommer dyka upp på.

Monster Hunter: World släpptes till konsoler i januari och sedan dess har vi väntat på pc-versionen. Ungefär då började Capcom strössla med mer information om portningen, men sedan dess har vi mest spanat in dess mysiga miljöer och hållit andan. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta speciellt länge till.

Och glöm inte heller att vi har den där Monster Hunter-filmen med Milla Jovovich att se fram emot också!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar