facebook_pixel
Monster Hunter: World kan rulla i över 120 fps

Monster Hunter: World kan rulla i över 120 fps

Förra månaden avslöjade Capcom att deras redan massivt framgångsrika actionrollspel (på konsoler) Monster Hunter: World kommer släppas till pc via Steam den 9 augusti. Men redan nu finns recensionskoder i händerna på folk där ute, och de första intrycken är mycket lovande!

Precis som alltid när vi får senkomna portningar av konsolspel så finns det anledning till oro, först och främst av teknisk natur. Därför är det skönt att konstatera att oron i det här specifika fallet tycks vara till största delen omotiverad; våra internationella kollegor har snickrat ihop en massiv artikel fylld med teknisk information, och borta hos Resetera har det framkommit att Monster Hunter: World är fullt kapabelt att rulla i ända upp till 120 fps (och ännu högre!) såtillvida man har en dator som klarar av det. Goda nyheter för dig som längtat efter att få jaga monster på pc:n, med andra ord, och samma information understryks av Kotaku och Rock Paper Shotgun.

Här är förra månadens trailer för pc-versionen av Monster Hunter: World.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar