facebook_pixel
Lara Croft visar upp klättringstekniker i ny Shadow of the Tomb Raider-trailer

Lara Croft visar upp klättringstekniker i ny Shadow of the Tomb Raider-trailer

Shadow of the Tomb Raider släpps den 14 september, om mindre än två månader, och därför har Square Enix ökat trailertakten betänkligt den senaste tiden. I tisdags fick vi en maffig genomgång av hubbområdet Paititi, och nu är det dags för en närmare titt på Lara Crofts klättringstekniker!

Lara Croft är rätt duktig på det här med att klättra, har det visat sig, och under de 37 videosekunderna här nedan hinner hon avverka ett helt gymnastikpass, då hon klättrar upp för väggar, dinglar från rep och svingar lasso hundratals meter ovanför marken. Överlag får man ett intryck av att vägen framåt inte är lika glasklar som tidigare (i den förra videon fick vi reda på att man kan stänga av “de vita kanterna” som visar vilka klippavsatser som är användbara) men det finns fortfarande plattformar som rasar så fort man lämnat dem i klassisk äventyrsspelstil.

Här är den nya trailern för Shadow of the Tomb Raider.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar