facebook_pixel
Kingdom Come: Deliverance får sitt första story-dlc på torsdag

Kingdom Come: Deliverance får sitt första story-dlc på torsdag

För en vecka sedan fick medeltidsrollspelet Kingdom Come: Deliverance en ny uppdatering, som introducerade det nya Hardcore-läget. Sedan tidigare vet vi också att tjeckiska Warhorse Studios har planer för mängder av story-dlc, och det första paketet From the Ashes släpps nu på torsdag.

From the Ashes kommer låta dig (i rollen som Henry) bygga upp en helt ny by från grunden. Du får besluta vilka byggnader som får förtur, och vilka människor som tas in, och lösa de oundvikliga konflikter som uppstår mellan invånarna. Alla byggnader kommer med sina egna typer av uppgraderingar, som kräver olika material och arbetare. När saker och ting väl börjar rulla på kan du sedan slappna av genom att provrida de nya hästarna, duellera mot motståndare i stridsarenan, eller spela tärning på den lokala tavernan. Allt sammantaget låter det som ett trevligt tillägg, som förhoppningsvis tjänar till att variera tempot en smula i resten av spelet.

Här är en trailer för From the Ashes-dlc:t till Kingdom Come: Deliverance.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar