facebook_pixel
Ghost Recon: Wildlands får permanent död i ny uppdatering

Ghost Recon: Wildlands får permanent död i ny uppdatering

Actionspelet Ghost Recon: Wildlands släpptes redan våren 2017 (recension) men får fortfarande stora regelbundna gratisuppdateringar. Närmare bestämt blir de fyra till antalet under 2018, och nu har vi fått ett datum för den andra av dem, och du kan kolla in en trailer här nedan för Special Operation 2.

Uppdateringen rullar ut den 31 juli (den 24 juli för season pass-ägare) och inkluderar det nya spelläget Ghost Mode, som mer eller mindre är en ny svårighetsgrad för spelets kampanj, som introducerar permanent död (du måste börja om från början om du dör), friendly fire för både dig och dina kamrater och en mer begränsad loadout, som gör att du enbart kan ta med dig ett primärt vapen åt gången. Därtill fungerar magasinen numera också som i verkligheten, vilket innebär att du går miste om rejält med ammunition om du laddar om för ofta.

Utöver Ghost Mode får vi även nya kartor för PvP-läget Ghost War, varav en utspelas i snöiga berg. En ny vinstskärm låter också vinnarna visa upp sina specialkostymer, medan Observer Mode låter folk bara kolla på matcherna om de så vill. De fullständiga nyheterna finns listade på den officiella hemsidan.

Här är trailern för Special Operation 2 till Ghost Recon: Wildlands.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar