facebook_pixel
Far Cry 5: Lost on Mars släpps den 17 juli

Far Cry 5: Lost on Mars släpps den 17 juli

Sedan tidigare vet vi att season pass-innehållet för Far Cry 5 kommer bli ovanligt ambitiöst, i alla fall på pappret, och vi kommer få tre olika sidoberättelser med Vietnam-, sci-fi- och zombie-tema. Den förstnämnda har redan släppts, och nästa tisdag är det dags för Far Cry 5: Lost on Mars!

Far Cry 5: Lost on Mars låter oss inta rollen som Nick Rye i ett äventyr som leder oss till, just det, Mars! Av trailern att döma kommer Starship Troopers-influenserna bli uppenbara, med mängder av överväxta utomjordiska insekter som bara väntar på att smällas sönder av dina laserpuffror. Precis som fallet var med det första dlc-paketet Hours of Darkness kommer Lost on Mars kunna inhandlas enskilt för 12 euro, eller som en del av Far Cry 5:s 30 euro tunga season pass, som även inkluderar det tredje och sista zombie-baserade dlc-paketet.

Far Cry 5: Lost on Mars släpps den 17 juli. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar