facebook_pixel
Fallout 76-betan drar igång i oktober

Fallout 76-betan drar igång i oktober

Inför E3 avslöjades Fallout 76 med en mystisk teaser, innan spelet presenterades på allvar under Bethesdas presskonferens. Därtill har Noclip också gjort en matig 40 minuter lång dokumentär om utvecklingen av spelet, och nu i helgen skrev vi om Todd Howards rädslor inför seriens multiplayerdebut.

Fallout 76 släpps den 14 november, men innan dess, i oktober, kommer ett stort betatest gå av stapeln. Dock enbart för de som förhandsbokat spelet via “deltagande teförsäljare” enligt Bethesda, vilket försätter oss pc-spelare i en något obekväm situation. Fallout 76 finns nämligen fortfarande inte på Steam, men väl hos Bethesda.net och Microsoft-butiken, och i en FAQ-artikel får vi reda på att betan kommer till pc “via Bethesda.net”, alltså via Bethesdas egna launcher. Steam nämns inte överhuvudtaget i artikeln, så vi föreslår att du avvaktar med ditt förhandsbokande om du vill garantera att du faktiskt kommer få spela Fallout 76 via Steam när det väl släpps i höst (för vi antar att det fortfarande kommer till Steam, något annat vore rätt överilat).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar