facebook_pixel
Det Xcom-doftande Phantom Doctrine släpps den 14 augusti

Det Xcom-doftande Phantom Doctrine släpps den 14 augusti

Xcom har numera blivit en hel genre, och ett av de allra mest lovande kommande nytillskotten är Creativeforge Games taktiska spionsaga Phantom Doctrine. Nu står det klart att spelet kommer släppas redan den 14 augusti, om mindre än en månad, och nedan ser du en ny trailer.

Phantom Doctrine utspelas under 1983, mitt under kalla kriget, och spelaren slungas rakt in i en värld lamslagen av paranoia. Som ledare för en hemlig organisation kallad för The Cabal måste du förhindra en global konspiration genom att utföra hemliga uppdrag, undersöka hemligstämplade filer, förhöra fiendeagenter och skicka ut dina egna agenter på turordningsbaserade taktiska Xcom-övningar. Phantom Doctrine utlovar en över 40 timmar lång enspelarkampanj, tillsammans med en-mot-en-uppgörelser med andra spelare över internet.

Här är den nya trailern för Phantom Doctrine.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar