facebook_pixel
Det feberdrömsartade biljardspelet Pool Panic är ute nu!

Det feberdrömsartade biljardspelet Pool Panic är ute nu!

Under gårdagen lanserades Rekims och Adult Swim Games nya titel Pool Panic via Steam, och det verkar rätt speciellt. Det beskrivs som “världens minst realistiska biljardsimulator” och “ett okonventionellt biljardspel med något nytt bortom varje hörn”. Kolla in trailern här nedan!

Steam-användarna har ännu inte nått ett konsensus över spelet, men åtminstone jag är smått fascinerad av det jag sett. Några av aktiviteterna som erbjuds är en en tur i ett pariserhjul där man försöker “knuffa av de andra biljardbollarna” (för att självklart), “grottor där fladdermössen är bollar”, “niohålsminigolf med en biljardkö”, “zombie horde”, “bergsklättrande och -skidande med bollar” och “pojkscoutsjakt i skogen för att stjäla deras hattar”. Utöver 100 enspelarnivåer har även Pool Panic stöd för upp till fyra spelare i lokal multiplayer.

Här är lanseringstrailern för Pool Panic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar