facebook_pixel
Destiny 2 är gratis att provspela i helgen

Destiny 2 är gratis att provspela i helgen

Bungie har meddelat att den massiva onlineskjutaren Destiny 2 kommer vara gratis att spela hela helgen via Battle.net, från och med idag och ända fram till söndag. Detta inkluderar den fullständiga kampanjen (inget dlc), alla spellägen, potentiell tillgång till all utrustning och möjligheten att levla upp till nivå 20.

Några exakta klockslag har inte angivits, men gissningsvis drar härligheten igång ikväll (Bungie är ju ett amerikanskt företag) och avslutas natten till måndag. Om du sedan känner att du fått blodad tand av gratishelgen kan du inhandla fullversionen av Destiny 2 (just nu “upp till” 43 procents rabatt) och fortsätta dina äventyr, med bibehållna framsteg i både kampanjen och för din karaktär. Instruktioner för hur du får tillgång till trailversionen av Destiny 2 hittar du här, och nedan ser du också en tweet om det hela tillsammans med en liten trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar