facebook_pixel
Déjà vu-varning! Dead Island 2 är inte dött, säger utvecklarna – igen

Déjà vu-varning! Dead Island 2 är inte dött, säger utvecklarna – igen

Kommer någon ens ihåg Dead Island 2? Uppföljaren till det sensationellt mediokra Dead Island har varit på gång sedan 2014 och har stött på en hel del trubbel på vägen. Sedan ett par år tillbaka har det varit tyst om spelet, men nu har utvecklarna Sumo Digital brytit tystnaden.

Det är via spelets officiella Twitter som vi fått ett oväntat livstecken. Allt började med släppet av spin-offen Dead Island: Survivors till mobiler. Givetvis var fans av serien (ja, de finns faktiskt – jag har sett dem och de lever ibland oss) nyfikna på vad det här innebär för den officiella tvåan. De fick svar på tal:

Ja, det finns inte så mycket där förutom en väldigt tydlig bekräftelse att Dead Island 2 fortfarande är under utveckling. De lovar också att vi ska få se mer från spelet snart. Lustigt nog var det nästan exakt ett år sedan vi skrev nästan exakt samma nyhet. Möt oss här sommaren 2019 så kan vi dansa den där baletten ytterligare en gång.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar