facebook_pixel
Dakar 18 släpps den 11 september

Dakar 18 släpps den 11 september

Rallyåret 2018 har hittills varit rätt hyfsat. Kompetenta Gravel fyllde Dirt-hålet i mars, och för lite mindre än månad sedan lämnade kalasroliga Wreckest äntligen early access, efter fyra och ett halvt års utveckling. Och nu har Deep Silver utannonserat att Dakar 18 släpps den 11 september.

För utvecklingen står portugisiska studion Bigmoon Enteratinment, som tidigare bland annat gett oss Police Simulator 18 och Flatout 4: Total Insanity. Det sistnämnda togs tyvärr inte emot särskilt väl alls (snittbetyg 52/100 på Metacritic), men förhoppnings lärde sig utvecklarna en hel del under utvecklingen av det spelet. Dakar 18 kommer bland annat innehålla 14 verklighetsbaserade (och därmed förmodligen svinlånga) sträckor i Peru, Bolivia och Argentina, och fem olika fordonskategorier (bilar, motorcyklar, truckar, fyrhjulingar och sandloppeliknande SxS). Spelet kommer också ha multiplayer, både online och via delad skärm.

Här är en ny trailer för Dakar 18.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar