facebook_pixel
Code Vein försenas till 2019

Code Vein försenas till 2019

Så sent som för en månad sedan berättade Bandai Namco att de planerar släppa sitt Dark Souls– och animedoftande actionrollspel Code Vein den 28 september. Men nu har spelet redan råkat ut för en försening, och en rejäl sådan till på köpet: Code Vein har skjutits upp till 2019.

Code Vein har fått en enorm mängd positiv feedback från de ivriga fansen som fått hands on-tid med tidiga versioner av spelet under de senaste nio månaderna, sade Hervé Hoerdt, europachef för marknadsföring och den digitala avdelningen hos Bandai Namco Europe i ett pressmeddelande (via våra internationella kollegor).

– Beväpnade med vetskapen om hur väl spelet redan har tagits emot har vi fattat beslutet att skjuta upp lanseringen av Code Vein, för att ytterligare förfina dess gameplay, i syfte att överträffa de förväntningar fansen redan har på spelet. Det var ett svårt beslut att fatta, men vi känner att det är ett korrekt sådant.

Själv hade jag sett fram emot Code Vein med försiktig entusiasm, och blev faktiskt ännu mer förväntansfull av dessa nyheter. Det verkar som att Bandai Namco kommer göra sitt yttersta för att Code Vein ska bli lika bra som det kan bli, och jag väntar gärna ett halvår extra om det är vad som krävs för att ambitionerna ska förverkligas.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar