facebook_pixel
Burnout-doftande Danger Zone 2 är ute nu!

Burnout-doftande Danger Zone 2 är ute nu!

Förra våren släpptes Danger Zone, ett spel som tog arvet vidare från de gamla Burnout-spelens crash-lägen, i händerna på Three Fields Enteratainment, en studio bestående av gamla Criterion-veteraner med just Burnout på meritlistan. Och nu är uppföljaren Danger Zone 2 redan här!

Danger Zone fick mycket kritik för dess miljöval: av någon bisarr anledning ägde hela spelet rum i en testanläggning i ett varuhus, vilket fick det hela att framstå som mer än lovligt torrt. Danger Zone 2 har dock åtgärdat det här med bravur, och låter oss pulvrisera livligt trafikerade korsningar i storstäder med allsköns olika fordon, däribland taxibilar, ilsnabba sportbilar, formel 1-bilar och massiva lastbilar. Danger Zone 2 är ute nu och kostar 16 euro och 79 cent via Steam, och nedan kan du kolla in två våldsamma gameplaytrailers!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar