facebook_pixel
Blizzard-veteranen Ben Brode har grundat en ny studio

Blizzard-veteranen Ben Brode har grundat en ny studio

I våras lämnade Hearthstone-regissören Ben Brode Blizzard efter femton års trogen tjänst. Han sade sig vara sugen på att att “faktiskt skapa saker igen” (vilket vittnar om att han främst övervakade Hearthstone som helhet från regissörsstolen) och nu har han grundat en ny studio.

Via Twitter har Ben Brode nämligen utannonserat att den nya studion heter Second Dinner. Något mer vet vi inte egentligen, utöver att studion ska vara “igång”, och att Ben Brode kommer anta rollen som chief creative officer. Second Dinner har också en hemsida där man berättar att man “fortfarande äter den första middagen”, vilket får oss att både bli lite hungriga och lite hoppfulla om att det nya spelet kommer ha matlagning i fokus.

Här är Ben Brodes tweet om grundandet av Second Dinner.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar