facebook_pixel
Blizzard eftersöker nya medarbetare för Warcraft 3

Blizzard eftersöker nya medarbetare för Warcraft 3

För ett tag sedan, i kölvattnet efter förra sommarens Starcraft: Remastered, kändes det uppenbart att Blizzard arbetade på remasters av både Diablo 2 och Warcraft 3. Numera känns det sistnämnda lite tvivelaktigt, inte minst eftersom Warcraft 3 fick bredbildsstöd så sent som i våras.

Så det är fritt fram att tolka följande hur man vill: Blizzard har lagt upp en ny platsannons som efterlyser en senior software engineer (gameplay) som “nyckelmedarbetare för Warcraft 3 och andra klassiker”. Tillsammans med Blizzards designers och commnityt kommer den eftersökte få “skapa episka features och bibehålla en balans som kommer hålla spelare engagerade under åratal framöver”. Så antingen har Blizzard fortsättningsvis stora planer för Warcraft 3, eller så kommer den potentiella kommande remaken skaka om saker en smula.

Vilket alternativ det blir kommer förhoppningsvis klarna under Blizzcon i början av november.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar