facebook_pixel
Äntligen! Metroidvania-äventyret Chasm släpps den 31 juli

Äntligen! Metroidvania-äventyret Chasm släpps den 31 juli

I våras kollade vi in en trailer för det metroidvania-doftande äventyret Chasm. Spelet gräsrotsfinansierades via Kickstarter redan 2013 och nu, hela sex år senare, är det äntligen klart för lansering: Chasm kommer nämligen bli tillgängligt för allmänheten den 31 juli!

Chasm har också en produktsida på Steam där vi kan läsa att utvecklarna Bit Kid beskriver spelet som ett actionäventyr, där man spelar som en ung rekryt som tar sig an sitt första uppdrag för Guildean Kingdom. Rykten leder dig till en nedstängd gruvstad där invånarna börjat försvinna, kidnappade av övernaturliga väsen från gruvornas procedurellt genererade och metroidovania-doftande djup. Under resans gång kommer man även få upptäcka nya förmågor och föremål, och göra upp med massiva bossar med hjälp av både vapen och magi.

Här är en ny trailer för Chasm.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar