facebook_pixel
17 år senare har Desperados: Wanted Dead or Alive fått en ny uppdatering!

17 år senare har Desperados: Wanted Dead or Alive fått en ny uppdatering!

THQ Nordic gör det mesta rätt just nu. De senaste åren har man släppt mängder av nyversioner av klassiska THQ-spel som dessutom är gratis för de som redan äger originalet. Och nu har det blivit dags för det klassiska Vilda västern-baserade strategispelet Desperados: Wanted Dead or Alive!

Okej, inte riktigt. Desperados: Wanted Dead or Alive har inte fått en faktiskt remaster, men väl en ny uppdatering – över sjutton år efter den ursprungliga lanseringen våren 2001! – både till Steam– och GOG-versionerna av spelet, som säkerställer att det fungerar på Windows 7, 8, 10, Mac och Linux. Dessutom har man släppt ett “sedan länge förlorat” demouppdrag där Cooper, Doc och Kate måste befria en byhåla från laglösa. “En utmanade nivå från den gamla goda tiden när spel fortfarande hade kniviga demoversioner” hälsar THQ Nordic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar