facebook_pixel
10 heta spelsläpp under sensommaren

10 heta spelsläpp under sensommaren

Med tanke på att termometern dagligen visar 30+ grader (gingerjag orkar snart inte mer) är det kanske svårt att tänka sig men, jo, augusti är sista sommarmånaden. Ur led tycks dock tiden vara då releaselistan beter sig som om det vore oktober och november snarare än juli och augusti. 

Undertill finns en lista med allt från turordningsbaserat vemod, indie-metroidvania, matglad co-op, kyrkogårdssimulation och – förstås – World of Warcraft: Battle for Azeroth. Bubblare till listan är definitivt La-Mulana 2Post ScriptumThis is the Police 2Unavowed, Strange Brigade och F1 2018. 

Spelhösten kom tidigt i år.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar