facebook_pixel
Yakuza-serien och Valkyra Chronicles 4 kommer till pc!

Yakuza-serien och Valkyra Chronicles 4 kommer till pc!

I det senaste avsnittet av vår podcast Spelrum uttryckte jag min önskan att Sega äntligen skulle börja släppa sina hyllade Yakuza– och Persona-spel till pc. Och nu är vi halvvägs där: Sega kommer släppa både Yakuza 0 och Yakuza Kiwami till Steam, och det förstnämnda släpps redan den 1 augusti.

Dessa nyheter har nått oss via Segas nya pc-fokuserade trailer, och utöver Yakuza-duon har Sega också bekräftat att det turordningsbaserade strategispelet Vaklyria Chronicles 4 också kommer till pc. Yakuza 0 är, för dig som inte vet, gangsterseriens allra första spel kronologiskt, och därför en utmärkt plats att börja på. Yakuza Kiwami, å andra sidan, är en påkostad remake av det allra första spelet i serien från 2005.

Yakuza 0 har redan nu en Steam-sida där man kan förboka spelet för den chockerande låga summan 18 euro. Här är Segas nya pc-fokuserade trailer, som även påminner oss om att Shenume 1 och 2 också kommer till pc.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar