facebook_pixel
World of Warcraft Classic kommer utgå från version 1.12

World of Warcraft Classic kommer utgå från version 1.12

I slutet av fjolåret avslöjade Blizzard World of Warcraft Classic, en kommande version av det massiva onlinerollspelet som återgår till rötterna, och ämnar replikera upplevelsen som de allra första WoW-spelarna fick ta del av när det begav sig under mitten av 00-talet.

Nu har man släppt en ny uppdatering om arbetet med World of Warcraft Classsic, och avslöjat att man kommer utgå från version 1.12, även kallad Drums of War i folkmun, den allra sista patchen som nådde World of Warcraft innan den första expansionen The Burning Crusade. Enligt Blizzard representerar version 1.12 “den mest kompletta versionen av den klassiska spelupplevelsen”, komplett med tidiga innovationer i stil med pvp-läget Battlegrounds och de första heltäckande iterationerna av av de olika spelarklasserna.

Blizzard har även delat med sig av drösvis med tekniska detaljer från utvecklingsarbetet (just nu håller man på med en andra prototyp, efter att ha skrotat den första) som du kan grotta ner dig i efter behag här. Något lanseringsdatum har vi ännu inte, och av allt att döma kommer vi få vänta ett bra tag på det.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar