facebook_pixel
Ubisoft har avslöjat Assassin’s Creed Odyssey!

Ubisoft har avslöjat Assassin’s Creed Odyssey!

Minns ni den stora Wal-Mart-läckan för några veckor sedan? Den avslöjade Rage 2 innan Bethesda hann göra det själva, och innehöll även namn som Splinter Cell, Borderlands 3 och … Assassin’s Creed. Och nu har Ubisoft hastigt och lustigt avslöjat ett nytt Assassin’s Creed!

Den enda officiella informationen som finns är tweeten och den korta teasern här nedan, som avslöjar att spelet heter Assassin’s Creed Odyssey, utspelas i Grekland (baserat på karaktärernas rustningar och logotypen) och fortfarande tycker att referenser till 300 är relevanta 2018 (och det är de, eftersom 300 är en jättebra och jättecool film). Mer information väntar under nästnästa veckas E3-mässa, men Kotaku påstår sig också veta att spelet kommer vara en “ännu större avvikelse” för serien än vad Origins var, med saker som dialogval och en huvudroll av valfritt kön (som inte är Origins huvudrollsduo Bayek och Aya, utan helt nya karaktärer).

Sist och slutligen hävdar Kotakus källor också att Assassin’s Creed Odyssey kommer släppas under affärsåret 2019, det vill säga innan den 31 mars 2019. Så visst, det verkar onekligen som att Assassin’s Creed kommer återvända till den årliga modellen redan i höst efter det lilla uppehållet man hade innan fjolårets Origins.

Här är den första teasern för Assassin’s Creed Odyssey.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar