facebook_pixel
Total War: Three Kingdoms försenas till nästa år

Total War: Three Kingdoms försenas till nästa år

I januari presenterade Creative Assembly och Sega sitt kommande strategiepos Total War: Three Kingdoms. Som titeln antyder utspelas spelet i antikens Kina, närmare bestämt år 190 efter Kristus. Ursprungligen var lanseringen planerad till hösten, men nu har spelet försenats till våren 2019.

Som plåster på såren har vi ändå fått den allra första ingame-trailern, som visar upp sekvenser i spelmotorn och legendariska krigsherrar som Cao Cao. Spelet ser onekligen rätt bra ut, åtminstone grafiskt, så vi både antar och hoppas att det blir värt den extra utvecklingstiden. Total War: Three Kingdoms kommer bland annat bjuda på “storslagna tal, hisnande belägringar och legendariska dueller”, och har också numera en Steam-sida, även om den inte direkt svämmar över av het eller detajljerad information.

Här är den första ingame-trailern för Total War: Three Kingdoms.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar