facebook_pixel
Telltale Games jobbar på ett Stranger Things-spel!

Telltale Games jobbar på ett Stranger Things-spel!

Själv är jag pro fysisk media (förutom när det gäller pc-spel) och har faktiskt lyckats hålla mig undan för Netflix hittills. Dock fortsätter folk tjata om det här “Stranger Things”, och jag skulle ljuga om jag skulle påstå att jag inte är nyfiken. Och nu har Telltale Games utannonserat ett spel baserat på fenomenet!

Uppgifterna nådde oss i samband med att Telltale Games bekräftade ett samarbete med Netflix, som kommer resultera i att Minecraft: Story Mode går upp på streamingtjänsten i höst, i form av en “fem episoder lång interaktiv berättelsedriven serie”, som Netflix själva jämför med saker som Stretch Armstrong: The Breakout, Puss in Book: Trapped in an Epic Tale och Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile (så om du är bekant med dem så kanske du kan ana dig till hur Minecraft: Story Mode kommer fungera?).

Men anledningen till att vi överhuvudtaget skriver om den här nyheten är som sagt utannonseringen att Telltale Games arbetar på ett spel baserat på Stranger Things. Det “kommer inte lanseras på Netflix”, så vi antar att det rör sig om ett mer traditionellt episodiskt Telltale-äventyr i stil med The Walking Dead-serien.

Här är Telltale Games tweet om det hela.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar