facebook_pixel
State of Decay 2 firar USA:s självständighetsdag med nytt dlc

State of Decay 2 firar USA:s självständighetsdag med nytt dlc

Om du, som jag, spyr lite i munnen så fort amerikansk patriotism smyger sig in i spel och övriga kulturprodukter kan du lika gärna sluta läsa nu. Men jag kommer fortsätta skriva (eftersom jag får betalt för det) och upplysa om att Independence Pack till State of Decay 2 är ute nu.

Dlc-paketet kostar fem dollar och bjuder på “tre nya patriotiska närstridsvapen” (The Freedom Ringer, Grillmeister och BBQ Fork) och zombier klädda i uniformer från amerikanska frihetskriget. Independence Pack innehåller även tre nya fordon (Pyrohawk, Burninator och Meatwagon) med tillhörande vagt patriotiska teman, samt distansvapnet Starshank Launcher och tillverkningsbara fyrverkerier. Knappast något för dig som ogillar State of Decay 2 lika mycket som Rikard (recension) men väl ett sätt att uppmärksamma USA:s stoltaste dag i spelform.

Här är trailern för Independence Pack till State of Decay 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar