facebook_pixel
Soul Calibur VI släpps den 19 oktober

Soul Calibur VI släpps den 19 oktober

Under det gångna halvåret har vi roat oss med att skriva om de bekräftade karaktärerna för Bandai Namcos kommande vapenbaserade fightingspel Soul Calibur VI, och vi blev lite extra glada när det visade sig att The Witcher-huvudrollen Geralt kommer göra ett till synes klockrent gästspel.

Nu har Bandai Namco gått ut med ett lanseringsdatum: Soul Calibur VI släpps nu i höst, den 19 oktober, ett tillfälle som samtidigt markerar efterlängtad pc-debut för den här serien. Nedan ser du en ny storytrailer som bekräftar datumet, tillsammans med ett sexton minuter långt klipp med spelsekvenser, inklusive en titt på den nuvarande karaktärsväljarskärmen (åtminstone ytterligare tio kämpar kommer vara med i spelet).

Dessutom har Motohiro Okubo, producent för Soul Calibur VI, smygbekräftat Talim (min favoritkaraktär!) via en kryptisk tweet som faktiskt stavar till T-A-L-I-M om man läser den första bokstaven från varje rad, uppifrån ner.

Här är de två nya klippen från Soul Calibur VI.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar