facebook_pixel
Rykte: Halo Infinite kommer lanseras utan multiplayer

Rykte: Halo Infinite kommer lanseras utan multiplayer

Under Microsofts presskonferens i samband med den pågående E3-mässan i Los Angeles presenterade man Halo Infinite, ett nytt Halo-spel om och med Master Chief, som bygger på den helt nya grafikmotorn Slipspace och utvecklas av den ordinarie Halo-studion 343 Industries.

Mycket mer vet vi inte om titeln för tillfället (kommer spelet ens bli en fortsättning på berättelsen i Halo 5 Guardians?) men nu hävdar Brad Sams från thurrott.com (som kände till Halo Infinite redan innan premiärvisningen) att Halo Infinite kommer skeppa med storykampanj mot slutet av 2019, följt av online multiplayer under 2020, detta eftersom det ska vara enklare för 343 Industries att göra kampanjuppdrag i den nya grafikmotorn. Hur som helst lär vi sannolikt få vänta ett bra tag på att uppgifterna bekräftas eller dementeras.

Här är E3-trailern för Halo Infinite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar