facebook_pixel
Pathfinder: Kingmaker kommer ges ut av Deep Silver

Pathfinder: Kingmaker kommer ges ut av Deep Silver

Förra våren presenterades vi för Pathfinder: Kingmaker, det nya rollspelet av Owlcat Games och den legendariska designern och manusförfattaren Chris Avellone, mannen som ligger bakom väl ansedda klassiker som Planescape: Torment, Knights of the Old Republic 2 och Fallout: New Vegas.

Kickstarter-kampanjen blev en stor succé, och man drog in total 909 057 amerikanska dollar, nästan dubbelt så mycket som den efterfrågade summan på 500 000 dollar. I början av april fick vi en ny trailer för spelet, och nu har vi nåtts av nyheterna att Deep Silver (dotterbolag till Koch Media, som numera ägs av THQ Nordic) kommer ge ut och marknadsföra Pathfinder: Kingmaker.

– Vi har ambitiösa planer för Patfinder: Kingmaker, sade Owlcat Games-chefen Oleg Shpilchevsky i ett pressmeddelande. Vi vill nå ut till så många spelare som möjligt världen runt, göra spelet lättillgängligt samtidigt som det bibehåller den förväntade kvaliteten för att leva upp till fansens förväntningar. Genom att samarbeta med Deep Silver kan vi utöka vår marknadsföring och dra nytta av Koch Medias stora erfarenhet.

Pathfinder: Kingmaker siktar fortfarande på lansering senare i år (enligt Kickstarter-sidan redan i augusti, vilket låter lite väl optimistiskt, kanske?) och här är tre nya skärmdumpar, dagen till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar