facebook_pixel
Ny dokumentär djupdyker i utvecklingen av Fallout 76

Ny dokumentär djupdyker i utvecklingen av Fallout 76

I slutet av maj avslöjades Fallout 76 med en teaser, som sedan följdes upp med en fullfjädrad presentation under Bethesdas presskonferens på E3. Men om du vill djupdyka i spelet på allvar finns nu en 40 minuter lång dokumentär om utvecklingen av Fallout 76, som du kan kolla in här nedan.

Det är den före detta Gamespot-profilen Danny O’Dwyer och hans gräsrotsfinansierade Youtube-kanal Noclip som varit i farten igen, och utöver videon om Fallout 76 har man även kartlagt Bethesdas anrika historia i en annan 90 minuter lång dokumentär som du också kan se här nedan (med löften om mer senare, bland annat en dokumentär om det mobilfokuserade The Elder Scrolls Blades, som även kommer till pc vad det lider).

Några av de saker som avslöjas (eller utvecklas) i dokumentären om Fallout 76 är bland annat att man siktar på 24 spelare i världen samtidigt, och att spelet kommer förses med nytt gratisinnehåll efter lanseringen och flera år framöver. Mikrotransaktioner kommer finnas, dock enbart i form av kosmetiska föremål, och överlevnadselementen kommer begränsas till saker som är “roliga” (exempelvis kommer man inte behöva borsta tänderna). Atombomberna kommer inte enbart kunna användas för att förstöra för andra spelare, utan även för att skapa nya high level-zoner var man vill på kartan, med unika muterade varelser som resultat.

Fallout 76 släpps den 14 november. Här är Noclips dokumentärer om Bethesdas framtid och förflutna.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar