facebook_pixel
Nu finns Escape from Monkey Island på GOG

Nu finns Escape from Monkey Island på GOG

I mars släpptes The Curse of Monkey Island äntligen via GOG och Steam, vilket gjorde äventyrsklassikern tillgänglig via digitala plattformar för allra första gången. Och nu har uppföljaren Escape from Monkey Island fått samma behandling, även om den tills vidare enbart finns på GOG.

Detta innebär faktiskt att samtliga Monkey Island-spel numera finns på GOG (förvisso enbart i Special Edition-utförande vad gäller de två första spelen). Escape From Monkey Island kostar 10 runda dollar, och om du vill inhandla hela serien i ett paket (förutom Telltale Games episodiska Tales from Monkey Island, som också finns på GOG) kostar det dig blott 22 dollar, absolut värt det för peka-och-klicka-nostalgiker, eller varför inte även för spelare som vill upptäcka Guybrush Threepwoods magnifika äventyr för allra första gången!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar