facebook_pixel
Nu finns det en trial-version av Unravel Two

Nu finns det en trial-version av Unravel Two

En av få saker som EA lyckades med under E3 var presentationen av Unravel Two, och avslöjandet att spelet var färdigt och lanserades där och då. Sedan dess har Jocke Kilman hunnit recensera äventyret (co-op visade sig vara välkommet) och nu har en trialversion av Unravel Two släppts via Origin.

Allt du behöver göra är att leta upp spelets produktsida och trycka på “testa först”-knappen, varpå du laddar ner en version av Unravel Two som ger tillgång till äventyrets två första banor och kan spelas i upp till tio timmar. Och om du sedan beslutar dig för att inhandla det fullständiga spelet (för 20 euro) kommer du kunna fortsätta spela från din sparfil. Men pass på, trial-versionen av Unravel Two kommer enbart finnas tillgänglig fram till den 30 juli.

Här är E3-trailern för Unravel Two.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar