facebook_pixel
Microsoft medger att Crackdown 3 försenas till 2019

Microsoft medger att Crackdown 3 försenas till 2019

Microsoft förnekade den första omgången förseningsrykten för Crackdown 3, men efter gårdagens salva har man slutligen givit vika för trycket: enligt Windows Central siktar Crackdown 3 numera på lansering i februari, men man kommer ändå visa upp actionspelet under E3-mässan.

Microsofts E3-presentation går av stapeln på söndag kväll, och enligt Windows Centrals källor går arbetet med spelet “bra”, trots det svala mottagandet under tidigare presentationer. Microsoft sägs vilja höja upp Crackdown till samma nivå som deras flaggskeppsserier Halo, Gears of War och Forza, så det blir onekligen intressant att se hur Crackdown 3 artar sig när det återigen bubblar upp till ytan. Var det här lämnar Microsofts höstutbud är oklart, men förhoppningsvis kan man täta igen hålet Crackdown 3 lämnar efter sig med något smaskigt.

Här är fjolårets E3-trailer för Crackdown 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar