facebook_pixel
Man kommer få skapa sin egen karaktär i Nioh 2

Man kommer få skapa sin egen karaktär i Nioh 2

Under Sonys presskonferens på E3 premiärvisades Nioh 2, uppföljaren till Team Ninjas och Koei Tecmos hyllade Dark Souls-doftande actionrollspel från fjolåret (recension). I originalet spelade man som irländaren William, men i Nioh 2 kommer man få skapa sin egen karaktär och välja kön.

Den här informationen avslöjades under en intervju med regissören Fumihiko Yasuda i samband med Sonys presskonferens (via Polygon) som även sade att Nioh 2 kommer vara “en verklig evolution” men “inte en dramatisk förändring” jämfört med originalspelet. Nioh 2 beskrivs fortfarande som “masocore” (“skitsvårt” på ren svenska) men man hoppas kunna skapa “mer tillfredsställande dödsfall för spelarna” den här gången (vad nu det betyder). Spelet har fortfarande inte utannonserats till pc, men eftersom originalet också kom till vår plattform (förvisso ett halvår senare) finns det inga anledningar att inte hoppas på samma sak den här gången.

Här är E3-trailern för Nioh 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar