facebook_pixel
Life Is Strange 2 släpps i september

Life Is Strange 2 släpps i september

Vi kan enligt säkra källor bekräfta att livet med all sannolikhet kommer att förbli konstigt. Tillståndet kommer att bibehållas åtminstone fram tills september, då första episoden av Life Is Strange 2 släpps.

Närmare bestämt är det den 27e september då Dontnod ämnar att inleda den nya säsongen av sitt fenomenalt framgångssrika äventyr. Trots detta avslöjande har vi i dagsläget ytterst lite information om spelet i övrigt. Vi går nu direkt till spelets trailer som har det senaste. Trailer?

Tack, trailer. Och som ni kan se så innehåller denna video ingen substantiell information. Istället hoppas vi få mer information om vad vi kan förvänta oss av Life Is Strange 2 när dess prequel The Awesome Adventures of Captain Spirit släpps helt gratis den 26e juni. Dontnod hävdar även via Twitter att de har mer nyheter om spelet i augusti. Tills dess ska utvecklarna även vara upptagna med nyligen utanonserade Twin Mirror.

Och nu till vädret.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar