facebook_pixel
Lawbreakers är gratis att spela tills servrarna stängs ner

Lawbreakers är gratis att spela tills servrarna stängs ner

Lawbreakers öde är något vi redan ältat många gånger på dessa sidor. Trots ett fint mottagande, åtminstone av kritiker (däribland oss), hittade Boss Key Productions arenaskjutare aldrig en publik. Man slet och slet med gratisuppdateringar, reor och gratishelger, men inget tycktes hjälpa.

Situationen blev bara värre och värre, och efter ett sista desperat försök i form av den halvbakade battle royale-titeln Radical Heights gick studiochefen Cliff Bleszinski ut med att Boss Key Productions saga var all i mitten av maj, och att både Lawbreakers och Radical Heights kommer stängas ner. För att se till att Lawbreakers sista månader i livet blir något värt att minas har man därför numera gjort spelet helt gratis att spela via Steam, och det kommer så förbli ända tills servrarna slutligen stängs ner den 14 september.

Vila i frid, Lawbreakers, men innan dess – rocka hårt!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar