facebook_pixel
Just Cause 4 har smygbekräftats av Steam-reklam

Just Cause 4 har smygbekräftats av Steam-reklam

Minns ni den där Wal-Mart-läckan för en månad sedan? Till en början framstod den som önsketänkande (eller rent trollande), men en efter en har titlarna bekräftats, däribland Rage 2, ett nytt Assassin’s Creed och nu även Just Cause 4, som dykt upp i en reklamannons på Steam.

Både industriinsidern Wario64 och Kotaku noterade det skedda, och arkiverade bildbevisen innan de hann försvinna. Någon ytterligare information får vi inte, men chanserna är nog rätt goda att spelet premiärvisas under Square Enix E3-presentation på måndag, och att Avalanche Studios återigen agerar utvecklare (även om satellitstudion i New York utvecklade Just Cause 3). Reklamen antyder att vi återigen kommer spela som Rico Rodriguez, och att vi kommer få utforska vidsträckta skogar under skiftande väderförhållanden.

Här är industriinsidern Wario 64:s tweet om reklamen för Just Cause 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar