facebook_pixel
Insurgency: Sandstorm släpps i september

Insurgency: Sandstorm släpps i september

När det realistiska actionspelet Insurgency: Sandstorm utannonserades förra sommaren fick vi löften om en enspelarkampanj, löften som sedermera bröts i början av det här året. Så Insurgency: Sandstorm kommer, precis som originalet, fokusera fullt ut på online, och nu har vi ett lanseringsfönster.

I ett nytt blogginlägg har spelets utvecklare New World Interactive avslöjat att Insurgency: Sandstorm släpps i september, exklusivt till pc, tillsammans med en prislapp på 30 dollar. Om man förköper spelet (förköp inte spel!) får man 10 procents rea, och om man äger originalspelet från 2014 kan man få ytterligare 10 procents rea, totalt 20 procent. Om man förköper spelet får man också tillgång till en betaversion innan lanseringen. Oklart exakt när.

Här är en 57 minuter lång video där New World Interactive pratar mer om lanseringen av Insurgency: Sandstorm, och bland annat visar upp spellägen, vapen och spelarkaraktärerna (som man kommer kunna pynta).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar