facebook_pixel
Imponerande teknik i Just Cause 4

Imponerande teknik i Just Cause 4

Inför E3 utannonserades Just Cause 4 i förtid med en oturlig reklamannons på Steam. Sedan dess har spelet synts här och var under både Microsofts och Square Enixs E3-presentationer, och det passade även på att gästa PC Gaming Show med en kort men ytterst imponerande teknikdemonstration.

Du kan se teknikdemon tillsammans med segmenten från Microsofts och Square Enixs presskonferenser här nedan. Jag spelade aldrig Just Cause 3 men fick intrycket att det var lite av ett snedsteg för svenska Avalanche Studios (även om spelet utvecklades i satellitstudion i New York) så det är skönt att konstatera att Just Cause 4 av allt att döma kommer leverera, i alla fall om man är ute efter imponerande kaos (den stora tornadon verkar vara väldigt central för spelet, och saker och ting pekar på att man kommer kunna styra den?) och fysikbaserade tokigheter (Square Enix-demon visade bland annat upp långa girlanger av sammankopplade och luftburna bilar).

Just Cause 4 släpps den 4 december. Här är alla nya trailers från E3!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar