facebook_pixel
Hoppet lever! Red Dead Redemption 2 listades tillfälligt för pc på Linkedin

Hoppet lever! Red Dead Redemption 2 listades tillfälligt för pc på Linkedin

Rockstars hett efterlängtade sandlådeactionspel Red Dead Redemption 2 släpps till konsoler nu i höst, den 26 oktober. En utannonsering till pc lyser fortfarande med sin kompletta frånvaro, men nu har vi fått de tydligaste pc-antydningarna hittills via en anonym Rockstar-anställds Linkedin-profil.

Linkedin är, för dig som bott under en näve grus de senaste åren, en yrkesinriktad webbtjänst där man kan lista sin cv och söka jobb hos olika företag. VG24/7 noterade att en anonym Rockstar-programmerare som allra hastigast listade Red Dead Redemption 2 på sin profil, till Playstation 4, Xbox One och, just det, pc. Sedan dess har informationen givetvis uppdaterats, men om en Rockstar-anställd gör det här misstaget kan vi nog anta att en kommande pc-version av Red Dead Redemption 2 diskuteras för fullt internt hos Rockstar, och att det bara är en tidsfråga innan den avslöjas, även om det sannolikt sker först efter konsollanseringen.

Här är före-och-efter-skärmdumpar av det skedda.

 

 

 

 

 

 

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar